Sök
Filters
Close

Välj tillval

Sammanfattning av din beställning

Obs! Denna bild är endast till för att visa vilken bild man valt och är inte skalenlig.

Vägg 1

Pris:

Behöver du hjälp?

Ta en titt på vår instruktionsvideo, ladda ner vår mätguide, maila eller ring.

 Ladda ner mätguiden

 Ladda ner Sneda ytor

Finns inte er kökstyp som val? Välj då en vägg och skapa en panel i taget.

 

Välj dina tillval

Klarglas
Printat glas
Frostat glas
List
Fixpoint rostfri
Fixpoint krom
Fixpoint mattkrom
Rektangulärt urtag
Runt urtag

Välj motiv

  eller välj motiv från kategorier:

  Pris:

  Välj mellan följande:

  Du kan endast lägga till en bakgrundsbild.


  Visa mig inte detta meddelande igen.

  Nedan finner du en skalenlig skiss över din glaspanel. Det är här du bestämmer i detalj hur din glaspanel ska se ut. T.ex. kommer glaspanelen ha lika antal fixpoints i verkligheten som på bilden. Placerar du ett mönster eller en bild på skissen så är det så den kommer att se ut när den kommer levererad hem till din dörr.

   

  Dubbelklicka på glaspanelen för att i efterhand ändra storlek på den.

   

  Välj typ av glas under fliken "Tillval" till höger.

   

  Välj sedan vilken sorts infästning du vill ha. List eller fixpoints.

   

  Behöver du ha ett urtag och väljer ett "Rektangulärt urtag" placeras det automatiskt i det övre vänstra hörnet. "Runda urtag" placeras automatiskt i mitten. Ta sedan tag i urtaget och dra det på plats. För att justera urtagets placerings på milimeternivå dubbelklickar du på det, knappar in dina mått och trycker slutligen på "ÄNDRA".

   

  För att ta bort urtag dubbelklickar du på dem och trycker på "TA BORT". 

   

  Om du valt en köksmodell med fler än en kökspanel trycker du på "Panel 2". (strax under det rutade fältet) När du känner dig nöjd med din första panel.

   

  Du kan när som hels växla mellan dina olika paneler genom att klicka på Panel 1, Panel 2 och panel 3.

   

  Priset på din glaspanel uppdateras hela tiden med dina val och presenteras under fliken "Tillval".

   

  När du känner dig nöjd med ditt skapande fortsätter du genom att trycka på knappen "Beräkna pris"

   

  Med printat glas har du verkligen möjlighetenn att sätta din peronliga prägel på ditt kök.

   

  Här kan du välja bland våra exempelbilder och mönster eller helt enkellt ladda upp något eget. Vill du ha en enfärgad kökspanel så väljer du bara den färg som faller dig bäst i smaken. 

   

  Oavsätt vilken av alternativen du väljer så trycks ditt val på en plastfilm som vi sedan appliceras på baksidan av glaset. På så vis får bilden en otrolig skärpa. 

  I och med att flilmen appliceras på baksidan av glaset sitter den även väl skyddad mot smuts och stötar. Filmens skyddande placering tillsammans med att vi alltid använder av oss av ett 6 mm härdat glas till våra kökspaneler gör att du kommer att kunna njuta av din kökspanel i många år framöver.  

   

  Nedan gör du dina tillval. Här kan du välja vilket sorts glas du vill ha samt vilken sorts infästning kökspanelen ska ha. Längst ner hittar du även funktioner som "Runt urtag" och "Rekttangulärt urtag". Med rektangulärt urtag kan du skapa andra former på din glaspanel. Runda urtag är främst till för att göra urtag för eluttag men det går precis lika bra att skapa mindre hål för att t.ex. sätta krokar i din panel.

   

  Genom att klicka på rektangulärt urtag placeras det automatiskt i det övre vänstra hörnet. Du kan enkelt flytta urtag genom att dra dem med musen. För mer exakt placering samt val av storlek, dubbelklicka på det och fyll i rutan som kommer upp. 

   

  Runda urtag placerars automatiskt i mitten av glaspanelen.  För exakt placering samt val av storlek, dubbelklicka på det och fyll i rutan som kommer upp.  

  Vill du ta avlägsna ett redan plaserat urtag dubbelkickar du på det och väljer "TA BORT"

   

  Tips: Håll musen över bilderna för att förstore dem.

  Glaspanel – 1 vägg 

  Köket är en plats där vi vistas flera gånger om dagen. Inte sällan är det också här vi umgås med familj och vänner. Med glaspaneler i ditt kök blir det personligt samtidigt som du får en exklusiv känsla när du vistas där. Det finns massvis med möjligheter om du satsar på glaspaneler i stället för kakel och det passar utmärkt som stänkskydd ovanför diskbänken liksom runt om i köket. Hos oss på Glashem.se kan du köpa prisvärda paneler för att snabbt och lätt skapa dina drömmars kök!

  Visst är det tjusigt med kakel också men det finns faktiskt vissa fördelar med att välja glaspaneler. Först och främst är det en stor prisskillnad mellan alternativen och det går snabbare och är lättare att montera paneler. Det är dessutom smidigt att torka av vid behov och du slipper alla fogar som kan blir ganska tråkiga med tiden.

  När du köper glaspaneler hos oss på Glashem kan du räkna med hög kvalitet till bra pris. Vi använder alltid oss av ett 6 millimeters härdat glas vid produktionen av paneler. Just det härdade glaset gör att det blir hela fem gånger starkare än det vanliga glaset. Därmed är det här slittåligt som ju oftast behövs i ett kök. En annan fördel med att handla hos oss är att du får med alla de tillbehör du är i behov av när du ska montera panelerna.

  Om du vill kan du även beställa glaspaneler hos oss för att använda som dekoration på andra väggar i huset i stället för att ha det som stänkskydd i köket. 

   
    

  Mäthjälp till glaspaneler 

   

  Det är inte särskilt svårt att bemästra mätningen så att du kan beställa dina glaspaneler hos oss. Men vi förstår självklart att det kan kännas lite nervöst första gången – och andra gången med för den delen. Just mätningen är trots allt ett sådant viktigt moment eftersom det är din noggrannhet här som har stor betydelse för hur slutresultatet ser ut.

  Vi finns alltid här för att hjälpa dig. För att göra det så enkelt som möjligt för dig rekommenderar vi att du laddar upp med en tumstock/ett måttband tillsammans med papper och penna. Därefter tar du dig tid att titta på vår instruktionsfilm i lugn och ro och kanske till och med läser igenom vårt instruktionsblad. Här får du all den vägledning du behöver för att kunna mäta rätt och skicka in din beställning. Vill du fortfarande ha svar på en fråga eller behöver ytterligare hjälp kan du alltid ringa oss eller skicka ett mejl. 

   

  Ladda hem mäthjälp här!

   

   

  Monteringshjälp till glaspaneler 

  När vi har tagit emot din beställning och dina mått börjar vi med tillverkningen av dina glaspaneler inom kort. Så fort vi har blivit färdiga ser vi till att leverera dina varor hem till dig. Som vi nämnde inledningsvis ingår även alla de tillbehör som du behöver för att kunna montera allting. Själva biten med monteringen är inte heller svår utan det går relativt kvickt.

  Har du inte monterat några glaspaneler tidigare rekommenderar vi dig att du går igenom vårt instruktionsblad och att du tittar på vår instruktionsvideo för detta också. Här går vi nämligen igenom alla de moment du själv ska ta dig an inom kort. I filmen kan du alltid pausa och gå tillbaka för att se hur något går till om och om igen tills du får kläm på det.

  Skulle du ändå ställa dig frågande till någonting som rör själva monteringen av glaspanelerna är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Glashem.se via antingen telefon eller e-post så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig komma underfund med problemet. 

     top