Sök
Filters
Close

Om oss

På Glashem.se är det alltid våra kunder och dess kreativitet som står i fokus. Här jobbar vi aldrig med standard eller massproducerade produkter. Vi tycker att det ska vara kunderna själva som ska få bestämma utformningen på deras hem, inte marknaden. Därför har vi på Glashem.se skapat en unik och användarvänlig beställningsfunktion som låter kunden själv skräddarsy samtliga produkter ända ner på milimeternivå. Med visuella system som guidar er igenom hela processen samt priser som hela tiden uppdateras med era val ska ni alltid kunna känna er trygg med era köp hos Glashem.se.

Vårt motto

Marknaden som arbetet med glas och dess tillbehör är stor, det kan därför vara svårt att navigera bland alla produkter. Vi på Glashem.se fokuserar på säkerhet och kvalité. Hos oss kan du lita på att du får det bästa marknaden har att erbjuda både gällande säkerhet men också design och kvalité. Vi samarbetar enbart med de bästa leverantörerna som kan garantera livslängd, kvalité och säkerhet på sina produkter med hjälp av certifikat. Dvs inga importerade lågpriskopior. Med vår långa erfarenhet som komplett glasmästeri vet vi vikten av bra material för att kunna åstadkomma riktigt bra resultat.Vi kan glas och vi kan stå för våra produkter för att vi har själva använt dem under en lång tid.

Glashem.se vet vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd, och vi kommer att göra allt för att förverkliga just din dröm.

Historia

Bakom glashem.se står ett glasmästeri mitt i Sverige med anor från slutet på 1960-talet. År 2013 vart vi nominerad till årets glasmästare. Vilket betyder att vi var en av tre utvalda, utav Sveriges ca 600 glasmästaerin. Det säger en del om vår kompetens.

År 2015 bestämde vi oss för att ge fler människor möjligheten att få ta del av allt underbart glas har att erbjuda, Därför skapade vi Glashem.se Sveriges mest kompletta glasmästare online!

top