Sök
Filters
Close

Välj tillvalSammanfattning av din beställning

Aluminium

Aluminium

Aluminium

Övriga produkter

Pris:

Behöver du hjälp att skapa ditt räcke?

Tänk på att det blå strecket symboliserar räckets insida.

För mer information klicka frågetecknet ovanför rutnätet.

 Ladda ner mätguiden för Aluminiumräcke här!

Välj dina tillval

Välj - Tillbehör
Skapa - Räckessektion mot vägg
Skapa - Räckessektion
Välj - Bronstonat glas - Härdat
Välj - Bronstonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Frostat glas - Härdat
Välj - Frostat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Gråtonat glas - Härdat
Välj - Gråtonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Klarglas - Härdat
Välj - Klarglas - Härdat & Laminerat

Välj handledare

Handledare aluminum

Välj skruv

Infästningsskruv - Trä

Pris:

OBS! Om ditt räcke ska placeras på en plats med minst 3 meters fallhöjd, mätt från golv till golv rekommenderar boverket att räckets höjd ska vara 1100 mm.

Räcket börjar minst 3,0 meter ovanför marken.


Vänster
HögerVänster
Höger
Nedan väljer du vilket sorts glas du vill ha samt eventuella tillval.

I rutnätet nedan skapar du ditt räcke. 

 

Börja med att välja om ditt räcke ska börja mot en vägg eller om det ska börja fristående. Förtsätt sedan att skapa en sektion i taget genom att välja "Räcke" eller "Räcke mot vägg" under tillval. Du kan enkelt se hur många stolpar ditt räcke kommer att få då cirklarna på streckorna som placeras ut reprecenterar rätt antal stolpar som ditt räcke kommer att ha när det kommer levererat.

 

Det blåa strecket reprecenterar räckets insida och det svarta strecket räckets utsida. Var noga med detta då räckets längder skiljer sig om det är ett innerhörn eller ytterhörn.

 

Välj sedan vilket sorts glas och handledare du vill ha samt om du vill köpa till infästningsskruv till ditt räcke. 

 

Priset uppdateras hela tiden med dina val och pressenteras under tillvalsmenyn.

Vill du ha infästningsskruv till ditt räcke väljer du det nedan.

 

Glasräcken - med aluminiumstomme

Om du önskar beställa glasräcken med aluminiumstomme ger vi på Glashem dig denna möjlighet och precis som våra övriga räcken är det möjligt att anpassa måtten på produkterna efter dina behov. På så vis finns det ingen beställning som är för liten eller för stor. Våra glasräcken med aluminium finns alltså inte efter standardmått och tack vare att vi tar fram räcken efter varje enskild beställning behöver du inte dras med spill eller onödiga passbitar. Resultatet blir alltid stilrent och snyggt.

När du gör din beställning hos oss på Glashem.se kan du alltid se fram emot att du får hem ett räcke med aluminiumstomme som tillverkas med ett härdat glas på hela 8 millimeter. Detta kan jämföras med ett 8,76 millimeter laminat som är fem gånger svagare.

Något vi aldrig tummar på är säkerheten. Oavsett om du vill ha dina glasräcken utomhus eller inomhus ser vi till att fallhöjdsanpassa glasen om dessa kommer att monteras minst 3 meter upp i luften. Detta gör vi genom att använda oss av ett härdat och värmeförstärkt laminerat glas på 8,76 millimeter. Med andra ord är glaset säkert även om olyckan någon gång skulle vara framme.

En av de stora fördelarna med att välja ett aluminiumglasräcke är att det är ett material som är rostfritt. Därmed passar det lika väl utomhus som inomhus vare sig du bor inåt landet eller längs med kusten. 

 

 

 

  

Vi hjälper dig med mätningen

 

Om du inte har beställt och mätt upp ett glasräcke tidigare har vi självklart förståelse för att det kan kännas lite osäkert. Men det är en väldigt enkelt process – dock är det viktigt att vara noggrann i och med att det är mätningen som påverkar hur väl slutresultatet blir. En väl genomförd mätning inför beställningen kommer att leda till ett ypperligt monterat räcke!

Vi på Glashem.se vill att du känner dig trygg när du handlar hos oss och vi finns här om du behöver hjälp med momentet att mäta upp hur ditt glasräcke skall se ut. Du kan börja med att ta fram antingen en tumstock eller ett måttband. Därefter rekommenderar vi att du tittar på vår instruktionsfilm och att du gärna laddar ner och läser vårt instruktionsblad. Alla anvisningar är gjorda för att du lätt ska kunna ta efter när du mäter.

Om du av någon anledning fortfarande inte känner dig helt bekväm med att mäta och skicka in din beställning till oss är du så klart varmt välkommen att ta kontakt med oss per telefon eller e-post så hjälper vi dig personligen. 

Ladda hem mäthjälp här!

 

 

 Hjälp med monteringen av glasräcken

 

 

Så fort du har mätt upp hur dina räcken ska se ut och du har skickat in din beställning till oss tar vi oss an den. Därefter producerar vi allt efter dina personlig mått som du har angivit – allt för att det ska bli ett strålande slutresultat. Ett glasräcke med aluminiumstomme ger ett exklusivt intryck i ditt hem oavsett om du planerar ha det inomhus eller utomhus.

När vi är klara med produktionen skickar vi hem dina varor utan extra kostnad så att du kan ta tag i monteringen själv. Även detta är enkelt. Men för våra kunders skull har vi gjort en instruktionsfilm angående monteringen också. I denna film kan du se hur samtliga moment går till under monteringen av dina nya glasräcken. Återigen vill vi påpeka att du aldrig behöver tveka att ta kontakt med oss på Glashem.se om du skulle behöva räta ut några eventuella frågetecken kring monteringen. Vi finns här för din skull och för att hjälpa dig att få de räcken du drömmer om! 

  

top