Sök
Filters
Close

Välj tillvalSammanfattning av din beställning

Bara glas

Bara glas

Bara glas

Övriga produkter

Pris:

Behöver du hjälp att skapa ditt räcke?

Börja med att välja vilket sorts glas du vill ha, bestäm sedan glasets höjd och bredd.

För mer information klicka frågetecknet ovanför rutnätet.

 Ladda ner mätguiden för bara glas här!

Välj dina tillval

Välj - Klämfästen
Välj - Bronstonat glas - Härdat
Välj - Bronstonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Frostat glas - Härdat
Välj - Frostat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Gråtonat glas - Härdat
Välj - Gråtonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Klarglas - Härdat
Välj - Klarglas - Härdat & Laminerat

Välj klämfästen

Aluminiumgrå - Ral 9006 (Inomhus)
Aluminiumgrå (Inomhus)
Antracitgrå Ral 7091 (Inomhus)
Antracitgrå Ral 7091 (Utomhus)
Förkromad (Inomhus)
Förkromad (inomhus)
Förkromad (Utomhus)
Rostfri (Inomhus)
Rostfri (Inomhus)
Rostfri (Utomhus)
Rostfri (Utomhus)
Rå (Inomhus)
Rå (Inomhus)
Svart (Inomhus)
Svart (Inomhus)
Vit (Inomhus)
Vit (Inomhus)

Pris:

Räcket skall monteras inomhus
Räcket skall monteras utomhus

OBS! Om ditt räcke ska placeras på en plats med minst 3 meters fallhöjd, mätt från golv till golv rekommenderar boverket att räckets höjd ska vara 1100 mm.

Räcket börjar minst 3,0 meter ovanför marken.


Höjd (mm):
Bredd (mm):

Nedan väljer du vilket sorts glas du vill ha samt eventuella klämfästen.

I rutnätet nedan skapar du ditt glas ett efter ett.

 

Börja med att välja vilket sorts glas du vill ha.

 

Klicka på önskad glassort under tillval och mata in höjd och bredd. 

 

Priset uppdateras hela tiden med dina val och pressenteras under tillvalsmenyn.

 

När du känner dig nöjd lägger du glaset i varukorgen och fortsätter att skapa ett till om så önskas.

 

Bara glas

Ett glasräcke är inte bara tjusigt att titta på – det är också en investering som ger dig ett säkrare hem. Alla de räcken du finner i vårt utbud här på Glashem.se är tillverkade av hög kvalitet oavsett om du har för avsikt att placera dem utomhus eller inomhus. Dessutom sätter vi priser som är några av de bästa på marknaden i dag.

Ett räcke tillverkat av glas kan låta skört men faktum är att det är motsatsen. I stället kan du glädjas åt att det finns många fördelar med detta byggmaterial just vad gäller räcken. Att satsa på ett glasräcke är inte bara ett stilmedvetet val – det är också ett säkert och slittåligt alternativ. När du vänder dig till oss på Glashem behöver du inte oroa dig då vi ständigt arbetar för att du ska kunna se fram emot ditt nya räcke av utmärkt kvalitet.

Något vi prioriterar är att alla kunder ska kunna hitta ett alternativ som passar. Därför går vi inte efter några standardmått. I stället anpassar vi våra glasräcken efter dina behov vare sig du vill ha dem inomhus eller utomhus. Samtliga produkter du ser i vårt sortiment går att anpassa vilket i sin tur också betyder att du undviker överflödiga och till och med onödiga passbitar. I stället blir resultatet perfekt.

Modellerna som finns tillgängliga hos oss på Glashem är alltid producerade av härdat glas. Det kan även vara härdat och laminerat glas. Anledningen till detta är att härdat glas är hela fem gånger så starkt som vanligt laminerat glas. Även våra beslag kommer från en av de ledande producenterna i världen, Q-railing, vilket i sin tur betyder att du kan vara trygg och säker på att dina glasräcken håller år efter år.

Behöver du dina räcken på en högre höjd kan vi även fallhöjdsanpassa glasen. Något vi anser nödvändigt om de ska placeras minst 3 meter upp. Passa på att välja din favorit av våra fem modeller av glasräcken och justera det hela efter hur du vill ha det! 

 

 

 

 

  

Få rätt på mätningen av glasräcken

 

Du behöver absolut inte känna dig nervös inför att mäta ut ditt glasräcke till din beställning. Faktum är att det är väldigt enkelt. Men har du inte gjort det tidigare och känner dig lite osäker på hur du ska gå till väga kan du alltid kontakta oss på Glashem.se för mäthjälp. Därefter hoppas vi att du ska känna dig lugn med att skicka din beställning till oss.

Ladda upp med ett måttband eller en tumstock tillsammans med papper och penna. Du vill ju kunna skriva ner de aktuella måtten direkt så att allting blir korrekt. Sedan kan du börja med att ladda ner en av våra guider beroende på vilket räcke du har valt. Genom instruktionsbladen som du får ska det inte vara några problem att komma underfund med hur du ska mäta. Känner du dig fortfarande lite konfunderad kan du ta en titt på instruktionsfilmerna vi har spelat in. Här kan du verkligen se vilka moment du går igenom vid mätningen inför beställningen av dina glasräcken. Har du ändå några frågor eller funderingar kan du kontakta oss på Glashem så hjälper vi dig! 

Ladda hem mäthjälp här!

 

 

 

Hjälp med montering av glasräcken

 

Efter att vi har hunnit skapa dina glasräcken efter de mått du beställt är det dags att montera – utomhus eller inomhus, det spelar ingen roll. Det gäller att få alla bitarna på plats och även detta är enkelt. Även här har vi passat på att skapa en film som du kan kika på för att du ska veta hur själva monteringen går till. Vi visar vilka moment som väntar och hur du genomför dem.

Återigen – blir det inte rätt kan du alltid kontakta oss på Glashem så gör vi allt vi kan för att du ska få dina glasräcken på plats. 

  

top