Sök
Filters
Close

Välj tillvalSammanfattning av din beställning

Fixpoint

Fixpoint

Fixpoint

Övriga produkter

Pris:

Behöver du hjälp att skapa ditt räcke?

Tänk på att det blå strecket symboliserar räckets insida.

För mer information klicka frågetecknet ovanför rutnätet.

 Ladda ner mätguiden för Fixpointräcke här!

 

Välj dina tillval

Skapa - Räckessektion
Skapa - Räckessektion mot vägg
Välj - Typ av fixpoint
Välj - Handledare
Tillbehör - Infästningsskruv för trä (Inomhus)
Tillbehör - Infästningsskruv för trä (utomhus)
Välj - 16,76 mm Bronstonat glas
Välj - 16,76 mm Frostat glas
Välj - 16,76 mm Gråtonat glas
Välj - 16,76 mm Klarglas

Välj handledare

Fyrkantig handledare - Rostfritt stål (Utomhus)
Handledare Fyrkantig - Rostfritt stål (Inomhus)
Rund handledare - Rostfritt stål (Inomhus)
Rund handledare - Rostfritt stål (Utomhus)

Välj fixpoint

Fixpoint - fyrkantig
Fixpoint - rund (Inomhus)
Fixpoint - rund (Utomhus)

Pris:

Nedan väljer du vilket sorts glas du vill ha samt eventuella tillval.

I rutnätet nedan skapar du ditt räcke. 

 

Börja med att välja om ditt räcke ska börja mot en vägg eller om det ska börja fristående. Förtsätt sedan att skapa en sektion i taget genom att välja "Räcke" eller "Räcke mot vägg" under tillval. 

 

Det blåa strecket reprecenterar räckets insida och det svarta strecket räckets utsida. Var noga med detta då räckets längder skiljer sig om det är ett innerhörn eller ytterhörn.

 

Välj sedan vilket sorts glas och handledare du vill ha samt om du vill köpa till infästningsskruv till ditt räcke. 

 

Priset uppdateras hela tiden med dina val och pressenteras under tillvalsmenyn.

Vart går railing guide???

Glasräcke med fixpoints

I dag kan alla beställa eleganta glasräcken med fixpoints som infästning. Vi har försökt göra det lekande lätt att handla här på Glashem.se och vi välkomnar alla kunder oavsett om det rör sig om räcken som ska monteras inomhus eller utomhus. Något vi värdesätter är flexibilitet och därför har vi valt att hoppa över det där med standardmått. När du vänder dig till oss på Glashem och vill köpa fina räcken anpassar vi produktionen helt och håller efter dina personliga mått.

Genom att skapa glasräcken som är producerade efter hur det ser ut hemma hos dig kommer resultatet att bli både snyggt och exklusivt. Du slipper hålla på med passbitar och liknande – det blir som pusselbitar som passar perfekt!

Här kan du beställa glasräcken där vi använder fixpoints som infästning. Då väljer vi alltid ett 16,76 millimeters härdat och laminerat glas vid tillverkningen. Anledningen till detta är för att glasen håller ihop väldigt väl vid eventuell skada. Att glaset är så stark adderat med den unika tjocklek vi på Glashem använder oss av bidrar till att våra räcken är några av de stabilaste och säkraste du kan välja på marknaden i dag.

Det tjocka glaset vi väljer att använda har ännu en funktion – det blir nämligen fallhöjdsanpassat så att du kan känna dig trygg i samband med att ditt glasräcke placeras åtminstone 3 meter upp. Vi anser att det alltid är bäst att välja den säkra sidan direkt.

Våra glasräcken med så kallade fixpoints som infästning bidrar också till ett strålande resultat. Infästningen blir faktiskt näst intill osynlig sett från räckets insida. Är den minimalistiska stilen något som tilltalar dig kommer du inte bli besviken. 

  

 

 

 

  

Hjälp med mätningen 

 

Det är alltid lite klurigt att göra någonting för första gången, det är vi på Glashem.se väl medvetna om. Därför erbjuder vi hjälp med mätningen inför det att du ska beställa dina glasräcken hos oss med fixpoints. Faktum är att det inte är särskilt svårt men det är självklart viktigt att vara noggrann för att dina räcken ska passa perfekt när de väl ska monteras.

Du kan börja med att leta fram antingen en tumstock eller ett måttband. Ta gärna med dig papper och penna också så att du har möjlighet att skriva ner dina mått på en gång – det är sällan en god idé att hålla sådana saker i huvudet. Vips är en viktig siffra glömd. När du har laddat upp med ovanstående hjälpmedel kan du börja med att titta på vår instruktionsfilm som vi har producerat. Du kan också läsa igenom vårt instruktionsblad om det är något du tycker känns oklart.

Våra guider är utformade på ett sådant sätt att du enkelt ska hänga med i momenten som ingår under själva mätningen. Självklart finns vi på Glashem tillgängliga ifall du trots allt inte får rätt på det eller har några frågor kring mätningen. Du kan kontakta oss per telefon och e-post för att få mer ingående hjälp efter dina behov! Ladda hem mäthjälp här!

 

 

Hjälp med monteringen 

 

När du har kommit så långt att du har alla måtten klara och nedskrivna är det dags att skicka beställningen till oss på Glashem. Vi tar oss an din beställning så fort vi kan när den har nått oss. I samband med att samtliga bitar till ditt glasräcke är klara för leverans skickar vi hem dem till dig helt kostnadsfritt. Sedan är det som bekant dags för monteringen och även detta är relativt enkelt. Genom att ta en titt på vår instruktionsvideo ser du vilka moment som ingår vid monteringen och hur du ska genomföra dem. Återigen - känner du dig det minsta osäker eller vill ha svar på en fråga angående monteringen är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. 

  

top