Sök
Filters
Close

Välj tillvalSammanfattning av din beställning

Slim

Slim

Slim

Övriga produkter

Pris:

Behöver du hjälp att skapa ditt räcke?

Tänk på att det blå strecket symboliserar räckets insida.

För mer information klicka frågetecknet ovanför rutnätet.

 

 Ladda ner mätguiden för Slimräcke här!

Välj dina tillval

Skapa - Räckessektion
Skapa - Räckessektion mot vägg
Välj - Tillbehör
Välj - Handledare
Välj - 16,76 mm Bronstonat glas
Välj - 16,76 mm Frostat glas
Välj - 16,76 mm Gråtonat glas
Välj - 16,76 mm Klarglas

Välj handledare

Fyrkantig handledare - Rostfritt stål (Utomhus)
Handledare Fyrkantig - Rostfritt stål (Inomhus)
Rund handledare - Rostfritt stål (Inomhus)
Rund handledare - Rostfritt stål (Utomhus)

Välj skruvar

betongexpander slimprofil (Inomhus)
Träskruv

Pris:

Nedan väljer du vilket sorts glas du vill ha samt eventuella tillval.

I rutnätet nedan skapar du ditt räcke. 

 

Börja med att välja om ditt räcke ska börja mot en vägg eller om det ska börja fristående. Förtsätt sedan att skapa en sektion i taget genom att välja "Räcke" eller "Räcke mot vägg" under tillval.

 

Det blåa strecket reprecenterar räckets insida och det svarta strecket räckets utsida. Var noga med detta då räckets längder skiljer sig om det är ett innerhörn eller ytterhörn.

 

Välj sedan vilket sorts glas och handledare du vill ha samt om du vill köpa till infästningsskruv till ditt räcke. 

 

Priset uppdateras hela tiden med dina val och pressenteras under tillvalsmenyn.

Glasräcke "Slim" utan stolpar

Hos oss på Glashem.se har du möjlighet att skapa ett elegant glasräcke utan stolpar på ett utomordentligt enkelt sätt. Allt för att resultatet ska bli precis så som du drömt om! Här behöver du inte ta hänsyn till några speciella standardmått och du behöver inte heller anpassa dina visioner eller känna dig begränsad. Genom att skicka din order till oss så ser vi nämligen till att måttanpassa alla dina räcken.

Det här är ett alternativ för dig som vill ge ditt hem en exklusiv känsla då glas är ett material som är stiligt och snyggt samtidigt som det passar bra till allt! Fördelen med att beställa hos oss på Glashem.se är så klart att du får dina räcken perfekt anpassade för din bostad och på så vis slipper du onödiga passbitar som drar ner på slutresultatet.

Våra glasräcken utan stolpar kallar vi för ”slim” och vid produktionen av dessa använder vi ett glas som är 16,76 millimeter tjockt som dessutom är både laminerat och Härdat. Anledningen till att vi alltid använder oss av detta har att göra med eventuella skador som kan uppstå. En olycka händer så lätt och med denna metod blir glaset så starkt det bara går.

Vi på Glashem erbjuder ett härdat glas som är upp till fem gånger starkare än ett glas som bara har laminerats. Tack vare glasets styrka tillsammans med den tjocklek vi använder oss av kan du känna dig trygg då detta är något av det mest stabila och säkraste som finns på marknaden i dag. Ytterligare en fördel med våra rejäla glas är att samtliga räcken i kategorin per automatik är fallhöjdanpassade.

Ett vackert glasräcke utan stolpar är tidlöst och passar mer eller mindre överallt. Oavsett om du planerar att ha det i din egen bostad eller om du vill ha det på arbetsplatsen.

  

Hjälp med mätning av glasräcket "Slim" utan stolpar

 

I samband med att du vill skapa en order hos oss på Glashem.se behöver du så klart först och främst mäta ut vilka mått dina räcken ska ha. Det är viktigt att mäta så korrekt som möjligt då det givetvis är en förutsättning för ett strålande resultat i slutändan. Vi är fullt medvetna om att det kan verkar något klurigt att göra det på egen hand – men faktum är att det är väldigt lätt att mäta dina blivande glasräcken utan stolpar!

För att du ska känna dig trygg och säker inför din beställning gör vi allt vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt med just mätningsmomentet. Här på sidan kan du börja med att titta på vår instruktionsfilm och du kan även läsa vår guide för hur du mäter på ett sätt som är enkelt. Du får se alla de moment som krävs och hur du ska gå igenom dem själv.

Sedan kan du leta reda på antingen en tumstock eller ett måttband inför mätningen. Papper och penna är så klart också bra att ha så att du har möjlighet att skriva ner alla siffror direkt i stället för att ha dem i huvudet.

Skulle du av någon anledning fortfarande känna dig osäker kring något av momenten som rör mätningen av dina glasräcken utan stolpar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Du når oss per e-post och telefon – så hjälper vi dig att räta ut alla dina frågetecken som rör mätningen innan du beställer!Ladda hem mäthjälp här!

 

Monteringshjälp av glasräcket "Slim" utan stolpar

 

Så fort du har mätt och kontrollerat att alla siffror stämmer skickar du in din order till oss på Glashem.se så tar vi oss an den och tillverkar dina nya räcken. När dina produkter är redo hos oss levererar vi hem till din dörr så att du kan påbörja processen att montera upp allting på plats. Liksom mätningen är monteringen väldigt enkel men likaså här kan det kännas något osäkert om du aldrig gjort det tidigare.

För att göra det så lätt som möjligt för dig att montera dina nya glasräcken utan stolpar har vi producerat en instruktionsfilm även för detta som du finner här på sidan. I videon visar vi samtliga moment och hur du genomför dem. Om det fortfarande är någonting som du tycker känns oklart innan du sätter i gång med själva monteringen kan du återigen ta kontakt med oss. Vi finns här för din skull och för att hjälpa dig!

När du har fått bukt med hur alla delar ska monteras är det bara att ta tag i det så att du kan njuta av dina nya tjusiga räcken. Det kommer definitivt att ge en härlig WOW-känsla när allting väl är på plats!

  

top