Sök
Filters
Close

Behöver du hjälp?

Ta en titt på vår instruktionsvideo, ladda ner vår mätguide, maila eller ring.

 Ladda ner mätguiden

 Ladda ner Sneda ytor

Finns inte er kökstyp som val? Välj då en vägg och skapa en panel i taget.

 

Glaspaneler till köket

Om du vill skapa en mer exklusiv och elegant känsla i ditt kök är glaspaneler ett ypperligt alternativ för dig. Faktum är att detta smidiga och snygga stänkskydd inte bara gör sig bra i köket – det är dessutom ett billigt och enkelt alternativ oavsett om du vill göra om hemma eller ska börja från grunden med ett nytt kök.

Det finns flera olika fördelar med att välja just glaspaneler i stället för kakel. Det är hur lätt som helst att rengöra och torka av. För att inte tala om att du undviker fogar som inte sällan åldras på ett ganska otrevligt sätt. Hos oss på Glashem.se kan du beställa glaspaneler som är måttanpassade efter ditt kök och därmed blir resultatet också perfekt.

När du köper dina paneler hos oss på Glashem ser vi till att alltid använda oss av 6 millimeters härdade glas. Anledningen till att vi väljer ett härdat glas har att göra med dess styrka. Våra glaspaneler är nämligen fem gånger så starka som ett vanligt glas. Med andra ord kan du känna dig trygg med att det blir extremt tåligt.

I samband med att du väljer att handla hos oss på Glashem kan du även räkna med att vi skickar med alla de tillbehör du är i behov av när du slutligen ska montera dina kökspaneler. Allt för att det ska bli så lätt och smidigt som möjligt för dig som kund.

Våra glaspaneler är perfekta att använda som stänkskydd i köket och resultatet blir alltid stilrent. Ett annat tips vi vill ge dig är att du också har möjlighet att printa dem och använda som en dekorativ tavla på din vägg. Möjligheterna med glaspaneler är med andra ord många i dag! 

 

 
  

Hjälp att mäta glaspanel

 

Om det är första gången du ska mäta för att beställa en glaspanel finns det ingen anledning att bli orolig. Det är tämligen enkelt. Dock förstår vi till fullo att det kan kännas lite osäkert att mäta upp det alldeles själv. Måtten är trots allt det som i slutändan avgör hur väl slutresultatet blir. Vi på Glashem finns här för din skull och vi vill att du ska känna dig helt lugn när du väl skickar din beställning med glaspaneler till oss.

För att mäta på ett smidigt sätt kan du börja med att förbereda dig med en tumstock, alternativt ett måttband, samt papper och penna så att du kan skriva ner måtten. Därefter kan du börja med att ta en titt på vår instruktionsfilm där vi visar hur det hela går till. Likaså kan du läsa vårt informationsblad för vägledning. Allt är gjort för att du själv ska kunna behärska momenten som ingår vid mätningen. Skulle du av någon anledning känna dig osäker eller behöver fråga någonting kan du alltid ta kontakt med oss på Glashem via e-post eller telefon. 

Ladda hem mäthjälp här!

 

 

 

 

 

 Hjälp med montering

Så fort du har fått rätsida på måtten och har skickat din beställning till oss påbörjar vi produktionen av dina glaspaneler. Därefter levererar vi varorna hem till dig tillsammans med tillbehören som just monteringen kräver. Det är inte särskilt svårt att montera en glaspanel i dag. Även till detta ändamål har vi på Glashem producerat en instruktionsfilm är vi visar dig exakt hur du ska göra. Självklart finns vi till hands om du behöver hjälp eller om du vill fråga någonting som gäller monteringen. I så fall når du oss på telefon och via e- post. Vi återkommer så fort vi kan för att du ska kunna få din glaspanel på plats snabbt och lätt. 

 top