Sök
Filters
Close

Leverans och returer

Hos Glashem.se betalar du inget extra för att få dina produkter levererade hem till din dörr. Det spelar ingen roll vart i Sverige du bor. Som du kanske redan förstått är vi på Glashem.se väldigt måna om att passformen på dina produkter blir så optimal som möjligt. Vi tummar heller aldrig på säkerheten och använder alltid härdat säkerhetsglas till samtliga produkter. För att ådstakomma detta betyder det att varje glas tillverkas och härdas efter varje kunds specifika behov. Leveranstiden blir därför mellan 4 - 6 veckor från och med att du lägger din beställning tills det att varorna står utanför din dörr.

 

Innan produkterna levereras kommer Schenker att kontakta dig för att bestäma en lämplig tid för leverans. Detta på grund av att du måste vara hemma när produkterna kommer levererade. Vi ber dig också att noga inspektera produkterna och dess emmballage så att transportskador inte har uppstått innan du skriver på transportsedeln. Jämför sedan produkterna med samanfattningen du fått per e-post vid köptillfället. Skulle skador förekomma, eller saknas något, kontakta oss så snart som möjligt. Notiser om skada eller saknade föremål godkänns inte senare än en vecka från leveransdatum.

 

Vid eventuella returer står köparen för transportkostnaden. Såvida inte produkterna är defekta, trasiga eller felaktiga vid leverans. Om så är fallet står Glashem för kostnader som kan uppstå.

top