Sök
Filters
Close

Välj tillvalSammanfattning av din beställning

Rostritt

Rostritt

Rostritt

Övriga produkter

Pris:

Behöver du hjälp att skapa ditt räcke?

Tänk på att det blå strecket symboliserar räckets insida.

För mer information klicka frågetecknet ovanför rutnätet.

 

 Ladda ner mätguiden för Rostfritt räcke här!

Välj dina tillval

Välj - Klämfästen
Välj - Handledare
Välj - Tillbehör
Skapa - Räckessektion mot vägg
Skapa - Räckessektion
Välj - Bronstonat glas - Härdat
Välj - Bronstonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Frostat glas - Härdat
Välj - Frostat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Gråtonat glas - Härdat
Välj - Gråtonat glas - Härdat & Laminerat
Välj - Klarglas - Härdat
Välj - Klarglas - Härdat & Laminerat

Välj handledare

Lackad bok- kulör P11
Lackad ek
Lackerad bok
Obehandlad bok
Obehandlad ceder
Rostfri (inomhus)
Rostfri (utomhus)

Välj infästningsskruv

Infästningsskruv betong (inomhus)
Infästningsskruv betong (utomhus)
Infästningsskruv trä
Infästningsskruv trä (utomhus)

Välj klämfästen

Klämfäste rund (inomhus)
Klämfäste rund (utomhus)

Pris:


Räcket skall monteras inomhus
Räcket skall monteras utomhus

OBS! Om ditt räcke ska placeras på en plats med minst 3 meters fallhöjd, mätt från golv till golv rekommenderar boverket att räckets höjd ska vara 1100 mm.

Räcket börjar minst 3,0 meter ovanför marken.
Vänster
HögerVänster
Höger
Nedan väljer du vilket sorts glas du vill ha samt eventuella tillval.

I rutnätet nedan skapar du ditt räcke. 

Börja med att välja om ditt räcke ska börja mot en vägg eller om det ska börja fristående. Förtsätt sedan att skapa en sektion i taget genom att välja "Räcke" eller "Räcke mot vägg" under tillval. Du kan enkelt se hur många stolpar ditt räcke kommer att få då cirklarna på streckorna som placeras ut reprecenterar rätt antal stolpar som ditt räcke kommer att ha när det kommer levererat.

Det blåa strecket reprecenterar räckets insida och det svarta strecket räckets utsida. Var noga med detta då räckets längder skiljer sig om det är ett innerhörn eller ytterhörn.

Välj sedan vilket sorts glas och handledare du vill ha samt om du vill köpa till infästningsskruv till ditt räcke. 

Priset uppdateras hela tiden med dina val och pressenteras under tillvalsmenyn.

 

Rostfritt glasräcke

Om du fantiserar om ett tjusigt glasräcke med rostfria stolpar som passar lika väl utomhus och inomhus är du varmt välkommen till oss på Glashem.se. Det finns flera fördelar med att göra en beställning hos oss. Bland annat kan du räkna med att få ditt räcke precis så som du drömt om. Vi använder oss nämligen inte av några standardmått.

Alla har vi olika boenden och förutsättningar vad gäller att montera snygga glasräcken hemma. Därför ger vi dig möjligheten att beställa glasräcken där du får dem tillverkade efter dina egna personliga mått. På det här viset undviker du onödig passbitar vilket i sin tur innebär att du kan stoltsera med ett exklusivt intryck på gäster och förbipasserande beroende på om du har dina räcken inomhus eller utomhus. Självklart erbjuder vi bra priser och fri frakt.

Samtliga av de glasräcken som du ser i vårt sortiment har en rostfri stomme och glaset som används är 8 millimeter tjockt och det är dessutom härdat. Detta blir därmed fem gånger starkare än ett laminerat 8,76 millimeters glas – en variant som många av marknadens övriga leverantörer använder.

Som du kan se är säkerhet A och O för oss på Glashem och därför är vi också noga med att fallhöjdsanpassa våra glas. Därmed är det inga problem att montera räcken på högre höjd om du skulle vilja det. Skulle olyckan någon gång vara framme går den med andra ord att undvika.

När det gäller våra glasräcken med rostfria stolpar har du möjlighet att beställda dessa med och utan handledare. Det är helt upp till dig och vilken stil du är ute efter. Kombinationen av glas och rostfritt stål blir oavsett ett elegant resultat som passar i princip överallt. 

  

 

 

  

Mät dina glasräcken

 

Om du har bestämt dig för att beställa dina glasräcken hos oss på Glashem säger vi varmt välkommen till dig! Det har blivit dags att mäta vilka mått som just du behöver på ditt glasräcke. För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig har vi tagit fram lite mäthjälp som du kan använda dig av. Vi vill dock också påpeka att det är viktigt att vara noggrann vid mätningen för att resultatet när du monterar dina räcken ska bli så perfekt som möjligt.

Använd dig av ett måttband eller en tumstock och likaså papper och penna. Det är allt du behöver. Innan du börjar kan du ta en titt på vår instruktionsfilm och läsa vårt instruktionsblad. Där ser du alla de moment du ska gå igenom för att mätningen ska bli korrekt. Om du fortfarande känner dig det minsta osäker eller om du vill ha mer guidning kan du alltid kontakta oss per e-post eller via telefon så hjälper vi dig. 

Ladda hem mäthjälp här!

 

 

 

Så här monterar du produkterna

 

Så fort du är klar med mätningen och har alla dina mått nedskrivna kan du skicka in din beställning till oss på Glashem. Vi tar oss an din beställning kort därpå och börjar med produktionen för att du ska få dina måttanpassade glasräcken med rostfria stolpar inom kort. När vi har dina glasräcken redo blir de levererade hem till dig.

Slutligen är det dags att montera dina nya räcken så att du kan njuta av elegansen. Även detta är lätt och du behöver inte oroa dig för huvudbry. Du kan återigen kika på en instruktionsfilm som vi har gjort som visar vilka moment du behöver gå igenom vid monteringen. Har du trots allt några frågor eller behöver mer ingående vägledning – tveka inte att ta kontakt med oss på Glashem. Vi hjälper dig tills du får rätt på monteringen av dina nya glasräcken. 

  

top