Sök
Filters
Close

Tillbehör

Vy
Sortera på
Visa per sida

E-NOX Care

E-NOX Care - skyddar och vårdar. Ett skyddande och vårdande medel som används till rostfritt stål, aluminium, koppar och kopparlegeringar. E-NOX Care lämnar en tunn, skinande yta på detaljen. Denna hinna är både skyddande och smutsavstötande. E-NOX Care stoppar fuktvandring och fördröjer åldringsprocesser. Går att använda både inom - och utomhus. Spraya på aktuell yta och torka rent med en tygtrasa. Innehåller lite silikon.
399,00 kr

E-NOX Shine

E-NOX Shine - fräschar upp matta och rostfria blanka ytor E-NOX Shine är en helt ny effektiv produkt för rengöring och uppfräschning av både matt och polerat rostfritt stål. Går även utmärkt att användas på krom, glas och plast. Rengör och tar bort smuts, fingeravtryck, olja, kalk och rostiga ytor. Torkar snabbt och lämnar en tydlig och skinande skyddande yta. E-NOX Shine är även smutsavstötande med en antistatisk effekt. E-NOX Shine är en vattenbaserad produkt utan någon typ av lösningsmedel. Spraya på aktuell yta och torka rent med en tygtrasa. Innehåller lite silikon.
449,00 kr

Power Cleaner 200

Power Cleaner 200 DB - rengör effektivt rostfritt stål och aluminium Ett högverksamt och koncentrerat rengöringsmedel för rostfritt stål och aluminium. I rumstemperatur fungerar Power Cleaner 200 DB även på mässing och koppar. Rengör många olika typer av föroreningar t.ex. kalk- och cementfläckar, urinsten, mossa, alger, rost samt ytbeläggningar på mässing och koppar. Rengör och löser även fläckar av olja, fett, äggvita. Tar också bort vattenränder. Kan spädas med vatten upp till 1:40 Spraya på Power-Cleaner och låt verka en stund. Gnugga med borste eller svamp därefter. Skölj rent med med vatten. Använd E-NOX Care efteråt som skydd mot rost.
349,00 kr

Glaslyftare 1-Sug

Glaslyftare med en sugplatta och metallhandtag med god planhet för minimalt luftläckage. Denna glassugare fäster man smidigt genom ett enkelt snabbgrepp och lämpar sig väl för mindre glas i räcken samt kökspaneler. Lyftkraft: 35 kg
299,00 kr

Glaslyftare 2- Sug

Glaslyftare med två sugplattor och metallhandtag med god planhet för minimalt luftläckage. Denna glassugare lämpar sig väl för duschar, kökspaneler, uterumsluckor, fönster samt de flesta räckesglas. Lyftkraft: 85 kg
449,00 kr

Glaslyftare Powr-grip Plast

Proffsglaslyftare av lexanplast. Med manuell vakuumpump. Kan skötas med en hand och lyfta alla sorters glas enkelt och säkert. Inged glas är för stort eller tungt. Levereras i skyddslåda. Lyftkraft: 57 kg
975,00 kr

Fönsterputs

Glashems egna fönsterputs är ett riktigt bra fönsterputsmedel som snabbt och enkelt tar bort de allra tuffaste fläckarna. Rengör snabbt och lätt fönster, speglar, kakel, bilrutor mm. Tar bort oljefilm och insekter. Spruta fönsterputs på den torra ytan och torka med en ren duk.
100,00 kr

Limescale Remover

Kalkborttagning. Avlägsnar effektivt svårlösliga kalkfläckar på duschväggar. Enkel applikation. Spraya ytan för att lösgöra smutsen. Torka sedan med en trasa och din dusch kommer att bli som ny igen.
149,00 kr

Brite guard express

Brita guard express skyddar din dusch från smuts genom att skapa en skyddande hinna. Användandet är så enkelt det kan bli. Den speciella vätskan appliceras enkelt och jämt på glasytan och torkas av med en trasa. Det enda ni behöver beakta är att belägga hela ytan på en jämt sätt. Den skyddande effekten är omgående aktiv. Denna enstegsprodukt är avsedd för interiör och exteriör applikation. Den kan användas effektivt på glas för duschar och mellanväggar såvälsom uterumstak. Den skyddande effekten varar mycket längre än jämförbara liknande, tillfälliga skyddsprodukter. Snabbt skydd för alla släta glasytor Enkel applikation – rengör glasytan, applicera BriteGuard Express jämnt med sprayflaska och polera. Ytan blir omgående hydrofobisk (vattnet rinner av) Glaset förblir skyddat och enkelt att rengöra i flera månader Kan förnyas när som helst För professionell användning eller för hemmabruk 500 ml flaska med sprayhandtag
499,00 kr

Easy glass Multiverktyg

Med detta smidiga multiverktyg kan du knacka ner kilar, rulla dit gummilist samt demontera kilar på ditt slimräcke.
599,00 kr

Fogstrykare, Set

Set med tre multifunktionella spacklar för utjämning av fogar. Perfekta tillbehöret för den kräsne som inte nöjer sig med annat än perfektion. Totalt 16 olika varianter.
299,00 kr

Pyramid för Glasmontering

Detta hjälpmedel används vid montering av stolpräcke. Pyramiden består av trappsteg i olika höjder för att enkelt och säkert få glasen i rätt höjd vid montering av ditt glasräcke. För optimalt användande rekommenderas två stycken stegar per glas.
199,00 kr

Filter by:

Clear All
Min: 100 kr Max: 975 kr
kr100 kr975
top