Sök
Filters
Close

Välj tillval

Sammanfattning av din beställning

Uterum 1 Väggsektion

Panel 1

Uterum 1 Väggsektion

Övriga produkter

Pris:

Välj dina tillval

Lås
Spröjs
Härdat enkelglas uterum
Härdat isolerglas uterum

Välj lås

Lås med nyckel
Snäpplås

Pris:



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vit Aluminium



Nedan gör du dina tillval. Här kan du välja vilket sorts glas du vill ha samt om du vill sätta lås eller spröjs på din inglasning.

Genom att klicka på lås placeras en pild på ett lås på din inglasning. Vill du ta bort det dubbelkickar du på bilden och trycker på "TA BORT" 

Vill du ha spröjs klickar du helt enkelt på spröjs och följer instruktionerna. Vill du i efterhand ändra höjd eller ta bort spröjs dubbelkickar du på spröjsen på bilden och gör sedan nya val.  

Välj sedan vilket sorts glas du vill ha.

 

Tips: Håll musen över bilderna för att förstora dem.

Nedan finner du en skalenlig skiss över din inglasning. Det är här du bestämmer i detalj hur ditt uterum ska se ut. T.ex. kommer spröjsen placeras lika på bilden som i verkligheten. 

 

Dubbelklicka på inglasningen för att i efterhand ändra storlek på den.

 

Välj typ av glas under fliken "Tillval" till höger.

 

Vill du ha lås eller spröjs på din inglasning väljer du också det i tillval.

 

Om du valt ett uterrum med fler än en inglasning trycker du på "vägg 2". (strax under det rutade fältet) När du känner dig nöjd med din första inglasning.

 

Du kan när som hels växla mellan dina olika inglasningar genom att klicka på vägg 1, vägg 2 osv.

 

Priset på ditt uterum uppdateras hela tiden med dina val och presenteras under fliken "Tillval".

 

När du känner dig nöjd med ditt skapande fortsätter du genom att trycka på knappen "Beräkna pris"

Vill du att din inglasning ska ha lås trycker du på ikonen nedan.

 

Snäpplås är ett lite enklare lås som monteras på insidan för att förhindra att någon kan öppna från utsidan insidan.

 

Lås med nyckel är också ett sorts snäpplås. Skillnaden är att detta monteras på utsidan och låses med nyckel.

 

För att ta bort redan valda lås dubbelklickar du på låset på bilden till väster och klickar på "TA BORT"

 

Inglasningar med en vägg 

 

När du är ute efter inglasningar med en vägg är du varmt välkommen till oss på Glashem.se. Här har du möjlighet att måttbeställa inglasningar till bra priser och få produkter av hög kvalitet. Vi har valt bort det som kallas för standardmått och anpassar helt enkelt tillverkningen efter förutsättningarna som du har hemma hos dig. Dessutom blir det lättare att förverkliga din egen vision!

Går du och funderar på att investera i en inglasning med en vägg kan vi verkligen rekommendera det av flera anledningar. Kanske först och främst att du bjuder in värmen och sommaren på helt annat sätt. För att inte tala om att du kan njuta av våren solstrålar så tidigt som möjligt. Men det kan även vara mysigt när hösten och vintern närmar sig.

Alla de inglasningar du beställer via oss på Glashem.se tillverkas av oss själva och det är även vi som står för formgivningen. Detta medför flera fördelar när du handlar hos oss. Precis som vi nämnde lite tidigare gör det här skräddarsydda lösningar möjliga för dig och du kan njuta av ett exklusivt resultat. Är du sugen på att lägga till skjutdörrar i glas kan du göra det också. Hos oss kan du lösa det mesta du kan tänka dig vad gäller inglasningar – vi älskar glas i alla dess former!

Sist men inte minst vill vi även nämna att de inglasningar vi producerar inte innehåller någon köldbrygga. Isoleringen ger ett U-värde på 1,6. Därmed kan du snabbt värma upp ditt uterum eller din altan. 

 

 




  

Mätning av inglasning med en vägg 

 

Så fort du ha bestämt dig för att beställa en måttanpassad inglasning med en vägg kan du ta kontakt med oss på Glashem. Du skickar din order till oss smidigt via hemsidan. Det finns möjlighet att beställa mer än en vägg om du vill göra det – allt sker efter dina önskemål.

För att du ska kunna beställa din inglasning via oss behöver du mäta upp vilka mått du är i behov av först. Har du inte gjort något liknande tidigare har vi full förståelse för att det kan vara lite klurigt och kanske till och med nervöst. Det är ju mätningen som har en avgörande betydelse för hur resultatet blir i slutändan. Vi vill inte skrämma dig för det är faktiskt en relativt enkel process!

Vi har tagit fram mäthjälp som du förhoppningsvis ska ha nytta av när du mäter upp din inglasning. Du kan mäta med en vanlig tumstock ett måttband. Men innan du börjar rekommenderar vi att du läser vårt instruktionsblad och därefter kikar på den instruktionsfilm vi har tagit fram. Om du fortfarande undrar över någonting kring mätningen när du har läst bladet och sett filmen är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl så hjälper vi dig med mätningen. 

 

Ladda hem mäthjälp här!

 

 

Montera inglasning med en vägg 

När du har mätt upp vilka mått du behöver på din inglasning med en vägg skickar du in din beställning till oss på Glashem.se. Så fort du har tagit emot den börjar vi med att behandla din order och därefter börjar tillverkningen. Sedan skickar vi hem din inglasning utan extra kostnad oavsett var du bor i Sverige. Därefter ska du montera allting på plats. Även för detta moment har vi tagit fram en film där vi visar hur allting går till som du kan ta del av när du ska montera din inglasning. Återigen vill vi påpeka att du kan ta kontakt med oss på Glashem.se om du behöver mer vägledning när det gäller monteringen. Du når oss som sagt via e-post eller telefon. Vår förhoppning är att du ska bli nöjd med inglasningen! 

 



top