Sök
Filters
Close

Frequently Asked Questions

Säkerhet

 

Är det säkert att handla på er hemsida?

Självklart, vi använder en så kallad SSL server som krypterar all känslig information. Vilket gör det omöjligt för någon utomstående att komma över kortnummer eller annan känslig information. 

 

Lämnar ni ut information i tredje hand?

Vi lämnar aldrig ut någon information till någon.

 

Är era glasräcken säkra?

Absolut. Vi använder oss enbart av beprövade räckeskonstruktioner som kan styrkas med certifikat. Detta betyder att samtliga räcken är testade för att kunna garantera er säkerhet i alla lägen. Glasen vi använder är alltid härdade vilket innebär att de är mer än 5 gånger så starka som laminerade glas.

 

Betalning

Vilka betalningalternativ erbjuder ni?

Hos oss kan du betala genom att välja faktura som ska betalas inom 30-60 dagar. Delbetalning och räntefri avbetalning med kort knutet till resursbank. För mer information klicka här. 

 

Hur fungerar den 24 månaders räntefria avbetalningen? 

Vi erbjuder 24 månaders räntefri avbetalning via ResursBank. För att ta del av erbjudande kan du genomföra ditt köp med samtliga kort som är anslutna till ResursBank. T.ex. MIO, Bauhaus, NetOnNet med flera. Har du inget kort som är knutet till resursbank väljer du bara nytt kort som betalningsalternativ så får du ta del av alla förmåner glaskortet har att erbjuda.

För mer information Se 24 månaderas räntefri avbetalning

top