Dusch & Bastuväggar

Välj en duschvägg från Glashem.se

Att våra produkter ska vara funktionella är en grundregel. Men vi gör aldrig avkall på det estetiska. Vårt sortiment av duschväggar är indelade i två serier som bär namn från platser i Stockholms skärgård och på Västkusten. Om du föredrar klassisk skönhet väljer du förmodligen Roskär ur vår skärgårdsserie, som har ett tidlöst formspråk. Men om du föredrar minimalistisk elegans så väljer du kanske Saltö ur serien som är skapad med inspiration från Västkustens vackra klipplandskap. Glashems sortiment är framtaget med glaset i fokus och målet att linjer och former ska smälta in i den övriga inredningen.

Vilken modell stämmer bäst in i ditt hem?

Mäthjälp

Att mäta en duschvägg är enkelt. Trots det har vi på Glashem full förståelse för att många kan tycka att det verkar skrämmande att själv mäta sin duschvägg. Det är trots allt vid mätningen man bestämmer förutsättningarna för hur slutresultatet kommer att bli. Därför vill vi göra allt vi kan för att du ska känna dig så trygg som möjligt när det är dags för mätning.

Allt du behöver är en tumstock eller ett måttband. Titta på vår instruktionsvideo och läs vårt instruktionsblad. Utformningen på mätningen är gjord för att du enkelt ska känna att du behärskar momenten. Vi står därför för att nödvändiga justeringar för inpassning görs. Klicka på länken nedan för ytterligare information. Skulle du fortfarande känna dig osäker, tveka inte att höra av dig så guidar vi dig genom mätningen.

Monteringshjälp

När måtten är tagna och ordern är lagd är det bara monteringen kvar. Att montera en Duschvägg från Glashem.se är relativt enkelt. Skulle frågetecken ändå uppstå när det är dax för montage är ni alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller email.