Västkustserien

Björkö

Brännö

Hjärterö

Snäckeskär

Stenskär

Fagerö

Sandö

Tornö

Trollö

Långö

Björkö

Brännö

Hjärterö

Snäckeskär

Stenskär

Fagerö

Sandö

Tornö

Trollö

Långö

Duschväggar ur västkustserien

Om du är på jakt efter snygga och prisvärda duschväggar har du kommit helt rätt till oss på Glashem. Vi anser att alla ska kunna skapa ett badrum som motsvarar både drömmar och förväntningar. Detta är trots allt ett rum i hemmet som ska erbjuda en lugn och skön stund samtidigt som det ska rymma en hel del funktioner och prylar. Med måttbeställda duschväggar blir resultatet inte annat än perfekt och du använder inte mer yta än vad som behövs.

Hos oss får du all den hjälp du behöver och vi har tagit fram ett brett urval med olika modeller för att alla ska kunna hitta sina favoriter bland duschväggarna. Funktionalitet är något vi har med i beräkningarna hela tiden samtidigt som vi ständigt har ett öga på designen. När du beställer hos oss kan du alltid se fram emot hög kvalitet på alla fronter.

I dag har vi valt att dela in våra duschväggar i två olika serier baserat på olika stilar. Först ut är serien som vi har skapat med inspiration från skärgården i Stockholm. Därför bär modellerna namn efter platser härifrån. Den andra serien har namn från Västkusten då vi funnit inspiration från landskapet där. Har du ett gott öga för klassiska snitt och tidlös design kanske Roskär från skärgårdsserien passar hos dig. Är du däremot en person som föredrar minimalism och dess elegans kan förr Saltö ur Västkustserien vara något för dig.

Det kvittar vilken modell från vilken serie du väljer – vi har alltid glaset i fokus här på Glashem.se och du behöver aldrig tveka att kontakta oss om det är något du vill veta mer om kring våra duschväggar.

Om du har bestämt dig för att modellen som vi kallar ”Björkö” är din favorit ur Västkustserien måste du först mäta vilka mått som gäller hemma hos dig för att du ska kunna skicka in din beställning. Det är väldigt enkelt – dock har vi full förståelse för att det kan kännas lite nervöst. Just mätningen har stor betydelse för hur resultatet blir när duschväggarna ska monteras. Med andra ord är det värt att skriva ner alla siffror på papper för att du inte ska glömma bort eller förväxla någonting på vägen. Du kan använda dig av tumstock eller ett måttband när du ska mäta i ditt badrum.

Vi vill att du ska känna dig fullkomligt trygg med att skicka din beställning till oss och därför har vi tagit fram både ett instruktionsblad med anvisningar och en film där du ser alla moment som ingår i mätningen av duschväggarna. Har du fortfarande några frågor eller funderingar kring hur mätningen går till kan du antingen ringa in till oss på Glashem eller också kan du skicka e-post så hjälper vi dig.

När du väl har mätt färdigt och vet vilka mått du behöver på dina duschväggar i modell ”Björkö” kan du skicka din beställning till oss. I samband med att vi tar emot den kan vi börja med tillverkningen av just dina duschväggar och när vi är klara skickar vi hem dem till dig. Sedan är det dags för det sista steget – nämligen monteringen.

Även detta är enkelt och vi ger dig de anvisningar du behöver för att kunna utföra monteringen på egen hand utan hjälp av hantverkare. Skulle du inte få rätt på det eller om du känner att du behöver extra hjälp kan du än en gång ringa oss på Glashem.se eller också skickar du dina frågor per e-post. Vi finns här för att hjälpa alla våra kunder – ingen fråga är för stor eller för liten!

Klarglas

Klarglas är ett härdat 6 mm tjockt “vanligt” transparent glas. 

Bronstonat

Detta tonade glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas som är bronstonat.

Frostat

Frostat glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas med frostad beläggning. Detta gör att man bara kan ana konturer av föremål bakom glaset.

Gråtonat

Detta tonade glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas som har en gråtonad lite rökig nyans

Crystal Guard

Ett crystal guard glas har en permanent yta på glaset som täpper igen mikroskopiska porer som annars alltid finns i glas. Detta gör att smuts inte fastnar lika lätt och duschbväggen förblir glänsande längre tid utan rengöring.

Offertförfrågan - Västkustserien

Fyll i formuläret så noga som möjligt så återkommer vi så fort vi kan!