Inglasningar

1 Vägg

2 Väggar

3 Väggar

4 Väggar

Inglasning av balkong, altan & uterum - skjutbara glasdörrar

En inglasning som du beställer via oss på Glashem.se kommer att skänka dig mycket glädje när det hela väl är på plats. Vi erbjuder flera olika varianter som är anpassade till allt från balkonger till uterum och altaner. Givetvis finner du även skjutbara glasdörrar i vårt sortiment som du kan välja!

Det finns i synnerhet en enorm fördel med denna investering – du kommer nämligen att kunna njuta av sommaren mycket längre än vanligt. Likaså kan du frossa i vårsolen i förtid! För i samband med att du glasar in, då exempelvis en lägenhetsbalkong eller din härliga altan, så blir årets varma årstider betydligt längre hemma hos dig. Låt årets första värmande solstrålar nå dig och sitt ute i det fria medan höstens mörker närmar sig.

Förutom den uppenbara fördelen som nämns ovan finns det ytterligare faktorer som kan läggas till på plussidan när du beställer din inglasning via oss på Glashem.se. Nu är du faktiskt inte längre bunden till några särskilda standardmått när du skall bygga din altan eller göra verklighet av drömmen om ett uterum.

Tack vare att vi sköter hela tillverkningen av alla våra beställningar på egen hand är det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter minsta lilla millimeter. Vill du addera skjutdörrar i glas? Det är inga problem! Hos oss på Glashem.se kan du känna dig trygg med din order då vi har många års erfarenhet av området samtidigt som vi lägger stor vikt vid att leverera varor av högsta kvalitet.

De inglasningar vi skapar innehåller ingen köldbrygga – dock ger isoleringen ett U-värde på 1,6. Med andra ord har du möjlighet att snabbt och lätt värma upp din altan, din balkong eller ditt uterum. Då kan du till och med nyttja platsen året runt om du så önskar!

När du väl har bestämt dig för att investera i ett härligt extrarum, som det ju faktiskt blir, så är du välkommen till oss på Glashem.se. Till att börja med kan du följa de tre enkla steg som gör att din order är redo att skickas iväg till oss. Du väljer hur många väggar du vill ha med glas och skjutbara glasdörrar.

När du väl ska mäta hur stora eller små dina väggar skall vara kan det vara lätt att bli lite konfunderad – om du inte har gjort det innan förstås. Men faktum är att det är väldigt enkelt att mäta din egen inglasning. Givetvis kan det fortfarande finnas vissa frågetecken kring hur det hela går till och det är någonting som vi på Glashem.se självklart är medvetna om. Det är ju trots allt din mätning som kommer att bli avgörande för hur slutresultatet blir då allt ska monteras.

För att det inte ska bli några konstigheter med just mätningen så erbjuder vi hjälp med den här biten. Vi vill så klart att du som kund ska få utlopp för din kreativitet när du skapar ditt rum samtidigt som allt blir korrekt och du känner dig trygg under hela processen.

Början med att ta fram en tumstock, alternativt ett måttband. Därefter läser du vårt instruktionsblad och tittar på vår instruktionsfilm som du finner här på sidan. Vi har försökt skapa en så lättförståelig guide som möjligt för att alla våra blivande kunder skall kunna behärska momenten som mätningen kräver. Skulle du trots allt vara osäker kring någonting som gäller mätningen behöver du inte tveka inför att ta kontakt med oss på Glashem.se. Vi finns här för att hjälpa dig!

När du väl har kommit så långt att du har måttat klart och har skickat iväg din beställning till oss så är det enbart själva monteringen kvar innan du kan njuta av ditt nya rum. Precis som själva mätningen är det lätt att montera din inglasning som vi levererar fraktfritt hem till dig var du än bor i landet.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi på Glashem.se även skapat en instruktionsfilm för monteringsarbetet. I videon kan du se hur alla moment demonstreras på ett så smidigt sätt som möjligt.

Om du fortfarande känner dig förbryllad över något moment angående monteringen behöver du inte oroa dig längre än nödvändigt. Du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss antingen via telefon eller e-post så guidar vi dig tills du får rätt på ditt bygge.

Vår förhoppning är att du så småningom skall få ett inglasat rum som blir en härlig oas där alla kan slappna av samtidigt som det ger en viss exklusiv och elegant känsla!

Ladda ned PDF

Se instruktionsvideo

Tillval:

Härdat enkelglas uterum

Härdat isolerglas uterum

Offertförfrågan - Inglasningar

Fyll i formuläret så noga som möjligt så återkommer vi så fort vi kan!