Skärgårdsserien

Gillöga

Tärnskär

Harö

Gräddö

Jungfruskär

Björkskär

Svartsjö

Ornö

Grinda

Gillöga

Tärnskär

Harö

Gräddö

Jungfruskär

Björkskär

Svartsjö

Ornö

Grinda

Duschväggar ur skärgårdsserien

Ditt badrum ska vara en plats som rymmer en hel del samtidigt som du ska kunna njuta av en lugn stund när du får ta hand om kropp och själ. Med andra ord behöver det vara både praktiskt och snyggt. Med våra måttanpassade duschväggar i olika modeller har du möjlighet att verkligen kunna skapa dina drömmars badrum. I och med att duschväggarna produceras efter ditt badrums mått kommer du att kunna njuta av ett exklusivt resultat. När du handlar hos Glashem.se kan du dessutom se fram emot ett brett urval till bra priser. Vi tycker att alla har rätt att få ha ett elegant badrum.

För att det ska vara ett praktiskt val sätter vi alltid funktionaliteten i första rummet när vi utvecklar våra produkter. Dock lägger vi minst lika mycket fokus på att duschväggarna ska få en snygg design. I dag erbjuder vi som sagt en rad olika modeller och varianter som du kan välja mellan och beroende på vad du har för stil har vi delat in dem i två olika serier.

Först ut har vi en serie med duschväggar som vi har tagit fram med inspiration från Stockholms skärgård. Och föredrar du då klassiska snitt kanske du ska titta närmare på duschväggarna med namnet ”Roskär”. Vill däremot hellre ha något minimalistiskt får du inte missa ”Saltö” som kommer från vår serie skapad med inspiration från Västkusten. Vi på Glashem.se vill påstå att det finns något för allt och alla smaker i vår webshop – frågan är vilka måttanpassade duschväggar som blir din favorit? 

Du behöver inte oroa dig för att det ska vara några svårigheter att mäta upp dina nya duschväggar inför beställningen. Det är relativt enkelt att göra. Med det sagt vill vi fortfarande understryka att det är viktigt att du är noggrann under processen – det är trots allt din mätning som kommer att påverka hur slutresultatet blir när du väl har monterat dina duschväggar efter måtten.

Känner du dig ändå lite nervös är det ingen fara då vi på Glashem självklart förstår detta. Därför har vi tagit fram hjälp då du ska mäta för att det ska blir rätt från början. Redan nu kan du plocka fram en tumstock eller ett måttband. Glöm inte papper och penna så att du har möjlighet att skriva ner måtten.

När du väl har all utrustning kan du börja med att titta på den demonstrationsvideo vi har tagit fram för att du som kund ska ha koll på hur det går till när du mäter upp ett par måttbeställda duschväggar. Du kan också kika på det informationsblad vi har skapat där du kan läsa mer kring de anvisningar som finns. Har du några fler frågor eller funderingar kan du givetvis antingen skicka ett mejl till oss eller också kan du ringa oss per telefon. 

Så fort du har skrivit ner alla mått som behövs kan du skicka din beställning till oss. När vi har tagit emot din order kommer vi att börja med tillverkningen av dina duschväggar efter dina mått och efter vilken modell du har valt i utbudet. Då produktionen är klar paketeras varorna och skickas hem till dig.

Väl hemma är det dags att montera duschväggarna på plats i badrummet. Bara följ anvisningarna efter punkt och pricka så klarar du det själv. Det finns ingen anledning att anlita dyra hantverkare. Än en gång finns vi på Glashem.se till hands om du skulle behöva fråga någonting eller behöver hjälp när det gäller monteringen. Ingen fråga är varken för stor eller för liten som kund hos oss! 

Klarglas

Klarglas är ett härdat 6 mm tjockt “vanligt” transparent glas. 

Bronstonat

Detta tonade glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas som är bronstonat.

Frostat

Frostat glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas med frostad beläggning. Detta gör att man bara kan ana konturer av föremål bakom glaset.

Gråtonat

Detta tonade glas består av ett 6 mm tjockt härdat glas som har en gråtonad lite rökig nyans

Crystal Guard

Ett crystal guard glas har en permanent yta på glaset som täpper igen mikroskopiska porer som annars alltid finns i glas. Detta gör att smuts inte fastnar lika lätt och duschbväggen förblir glänsande längre tid utan rengöring.

Offertförfrågan - Skärgårdsserien

Fyll i formuläret så noga som möjligt så återkommer vi så fort vi kan!